NYHETER

2017-12-23

 

Svensk juniorvinnare 2017!

Bellomis Storm kan titulera sig SE JV-17.

 

Exc/1 med CK blev resultatet vid HUNDmässan i Stockholm. Självklart är det roligt att Storm fortsätter att ge fina resultat även i officiella klasser. Totalt kan Storm summea sex stycken Best in show 1 valp samt flera övriga BIS placeringar.

 

Hane till Sniff är nu klar - hemsidan uppdateras inom kort med information och bild.

 

 

..::..:: GOD JUL & GOTT NYTT ÅR ::..::..

2017-12-06

Nu finns information planerad om valpar efter Essie och Bobby. Vi hoppas att det blir jaktlabbe valpar under våren 2018. Det kommer även att bli ytterligare en kull valpar, då efter Sniff och en trevlig hane.

 

Storm (Bellomis Storm) har varit på diverse inofficiella utställningar i höst. Fina resultat har han fixat, däribland BIS 1 på Västernorrlands kennelklubbs inofficiella utställning.

 

Nu finns information planerad om valpar efter Essie och Bobby. Vi hoppas att det blir jaktlabbe valpar under våren 2018. Det kommer även att bli ytterligare en kull valpar, då efter Sniff och en trevlig hane.

 

Storm (Bellomis Storm) har varit på diverse inofficiella utställningar i höst. Fina resultat har han fixat, däribland BIS 1 på Västernorrlands kennelklubbs inofficiella utställning.

 

2017-08-14

 

Nu börjar planerna inför kommande valpar bli färdiga. Inom kort lägger vi upp information.

 

Sommaren har vi spenderat på diverse utställningar tillsammans med våra taxar. Bellomis Storm har startat sin karriär i utställningsringen på ett fint sätt. Flera Best in show (valp) placeringar varav BEST IN SHOW Valp vid två utställningar. Ett antal jaktprovs starter är inplanerade för Essie och Sniff samt att Storm, Norma och Mossa ska starta på viltspår.

 

För våra valpköpare har jaktprovssäsongen startat på bästa sätt, 1:a pris i elitklass för Agneta Olofsson och Sverker Bergdahl innebär nu att det praktiska jaktprovet väntar!

2017-02-13

 

Sniff och Eltons valpar är här! Första tiden i valparnas liv präglas av att äta, sova, äta sova. Ja, ni greppar hur dagarna i valplådan ser ut. Alice och Ellie tycker att valparna är spännande och de båda flickorna sitter lugnt vid valplådan och tittar länge på de små valparna.

 

Nu väntas några otåliga veckor för valpköpare innan valparna kan ta mot besök.

 

Valparna är tingade.

 

2016-12-11

 

Tredje advent och vi väntar otåligt på jultomten! Men i väntan på att den figuren ska dyka upp här hemma så passar vi på att besöka inofficiella utställningar. Taxen Norma drog vinstlotten och blev BEST IN SHOW Valp 6-9 månader vid Njurunda BKs "inoffare". Den lilla taxfröken är en härlig hund med ett temperament som en labrador.

 

Mest minnesvärt är dock kanske ändå Alice och Normas vinst i "bästa julekipage" vid samma utställning. Alice önskade så gärna att Norma skulle få dra en vagn med tomte och paket. Det var bara för oss att bygga en vagn. Norma spatserade fram fint med vagnen, dock något missöde där vagnen välte - men vad gör det så man har har roligt! Tack till alla er som visat uppskattning för Alice och Norma!

 

 

2016-12-01

 

Första advent och det är dags att börja fundera på vad hundarna ska få i julklapp. Vi nås av rapporter från duktiga valpköpare som tränar, aktiverar och meriterar sina hundar - kul! Tack för att ni engegerar er.

 

10-års jubileum! År 2007 föddes vår första valpkull - att kenneln nu fyller jubileum ska vi fira. Flera roliga aktiviteter kommer att presenteras under året - hoppas ni valpköpare vill vara med.

 

Valpar väntas - det väntas förhoppningsvis jaktlabbevalpar. Beräknade till vecka 5 med leverans from vecka 13 - läs mer på valpsidan om du är intresserad!

 

 

2016-10-08

 

Vi har fått en ny härlig hund i vårt hus! En strävhårig tax flyttade in hos oss för några månader sedan.

Välkommen Norma - Bellomis Popcorn!

 

Vi planerar valpar i vintsar/vår. Både jaktlabbevalpar och cocker spanielvalpar. Information om kommande kullar presenteras inom snar tid.

 

Tack till er härliga valpköpare som startar på jaktprov, viltspår, lydnad, bruksprov och ställer ut - fina resultat har ni hämtat hem detta år. Fler resultat hoppas vi på!

 

Instagram - vi finns på Instagram för den som vill följa oss! Sök/ lägg till: kennel_northline

Kennel Northline - www.northline.nu - Labrador retriever * Finsk stövare* Cocker spaniel